Μοίρασαν λιχουδιές και χυμούς στον Πειραιά

Με χαμόγελα και παιδικές φωνές από μαθητές δημοτικών σχολειών του Πειραιά γέμισε, το μεσημέρι της Παρασκευή, το Γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού, στο δήμο Πειραιά.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με την Ένωση Περιπτερούχων Πειραιά, διανεμήθηκαν εκατό τσαντούλες με λιχουδιές και

χυμούς σε μαθητές των δημοτικών σχολειών της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Ο δήμαρχος Πειραιά, τόνισε:

«Το Πάσχα είναι γιορτή της αγάπης. Όταν λέμε γιορτή της αγάπης, δεν μπορεί παρά να «βγάζουμε» από τη ψυχή μας, την απόλυτη αγάπη για τα παιδιά μας. Έτσι και εγώ, λέω με βαθιά πίστη, ότι είμαστε μια Δημοτική Αρχή για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές. Τα παιδιά μας, τα παιδιά του Πειραιά είναι η ελπίδα μας. Είναι η πίστη μας, είναι η φλόγα μας, είναι η δύναμή μας».

Ο Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας του δημάρχου Πειραιά, κ. Κώστας Παράσχος, ανέφερε:

«Είχαμε την ευγενή προσφορά της Ένωσης Περιπτερούχων Πειραιά και των προμηθευτών, οι οποίοι μας εφοδίασαν με κρουασάν, σοκολάτες, γκοφρέτες, μπισκότα, χυμούς κ.α., για να τα προσφέρουμε, μέσα σε τσαντούλες, σε κάθε παιδάκι.

Ήδη, εδώ και δύο ημέρες, έχουμε διανείμει πεντακόσιες τέτοιες τσαντούλες στα ειδικά δημοτικά σχολειά και σε διακόσια άπορα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στο πρόγραμμα σίτισης, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιπτερούχων Πειραιά κ. Λεωνίδας Σπάλας, είπε:

«Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, θελήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε, με αυτόν τον τρόπο, στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η τόσο σημαντική προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα