Μουντιάλ 2014: Δυνατή δοκιμή της Ελλάδας με Πορτογαλία στη Λισσαβόνα

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ξεκινά ουσιαστικά απόψε με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία, στο Εθνικό στάδιο «Νασιονάλ» της Λισσαβόνας (21:30, Mega - OTE Sport 1).

Η αναμέτρηση

αποτελεί την πιο δυνατή δοκιμή ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του, έστω και αν η ιβηρική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς το πιο λαμπρό αστέρι της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο (τραυματίας).

Όπως το 2004 έτσι κι απόψε η ελληνική ομάδα είναι σε θέση να χαλάσει τη... φιέστα στους Πορτογάλους, που εορτάζουν έναν αιώνα από την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τους.

Ο Φερνάντο Σάντος φάνηκε από τς προπονήσεις να έχει κατασταλάξει στο σχήμα. Έτσι, τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, που θα έχει μπροστά του τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κατσουράνης, Μανιάτης, Τζιόλης και επιθετικοί οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή) και Σαμαράς (αριστερά), ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι, Γλύκος, Καπίνο, Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα