«Μύλος» με Αυλωνίτη και το συμβόλαιο του παίκτη

Περιπλέκεται η κατάσταση σχετικά με την ομάδα, στην οποία έχει υπογράψει (;) συμβόλαιο, ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θεωρούταν βέβαιη η μεταγραφή. Το μόνο που εκκρεμούσε ήταν αν οι «ερυθρόλευκοι» θα τον αποκτούσαν από τώρα ή θα τον άφηναν στους «κυανέρυθρους» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.
Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αχαρναϊκός αμφισβητεί

την μετακόμιση του παίκτη στον Πειραιά και φέρεται να έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον παίκτη του Πανιωνίου, το οποίο θα είναι σε ισχύ, από το καλοκαίρι.
Και η ΑΕΚ στο "μπλέξιμο"
Η ΑΕΚ, επειδή ως ΠΑΕ έχει πάψει να υφίσταται και υπάρχει μόνο ως ερασιτεχνικό σωματείο, δεν μπορούσε η ίδια να καταθέσει επαγγελματικό συμβόλαιο και γι’ αυτό η «δουλειά» έγινε μέσω του Αχαρναϊκού, στην ουσία όμως, η «Ένωση» ήταν εκείνη που είχε κλείσει τον παίκτη, αναφέρει ο sport-fm.gr.
Για την ώρα κυκλοφορούν πολλές φήμες αλλά δεν υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις.

Από την πλευρά των «κυανέρυθρων» υποστηρίζεται ότι με την πλευρά του Έλληνα αμυντικού υπήρξε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του που έληγε το καλοκαίρι του 2014 και μάλιστα την προηγούμενη Δευτέρα στις 27 Δεκεμβρίου κατατέθηκε στην ΕΠΟ η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στη συνέχεια υπήρξε η επαφή και συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αυλωνίτη με κανονική μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα