Να παίζει θέλει ο Γκαρσία για να αποδείξει την αξία του

Ο Ουρουγουανός μέσος Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, καθώς κατέχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά των οπαδών του ΠΑΟΚ,αλλά η δεύτερη παρουσία του στον ΠΑΟΚ δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη.

Οι λόγοι όπως γράφει το contra.gr

δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό και δεν είναι της παρούσης. Ο Ουρουγουανός μέσος αποχώρησε από τον "Δικέφαλο" πέρσι, έπειτα από κόντρα με τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη.

Οι οπαδοί του "Δικεφάλου" είχαν ταχτεί ανοιχτά υπέρ του Πάμπλο και μάλιστα είχαν αποδοκιμάσει ουκ ολίγες φορές τον Γιώργο Δώνη για το θέμα του Ουρουγουανού. Τελικά, αφού πρώτα χώρισαν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Ελληνα τεχνικό, ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από ένα καλοκαιρινό ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη στο Μακεδονία Παλλάς.

Οι φετινές συμμετοχές του

Όμως, ούτε ο Χουμπ Στέφενς του έδωσε τις ευκαιρίες που περίμενε. Ο Γκαρσία φέτος αγωνίστηκε μόνο στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο πρώτο έπαιξε για 79 λεπτά και στην ρεβάνς σε όλο το ενενηντάλεπτο. Είχαν προηγηθεί οι συμμετοχές του για 31 λεπτά στο φιλικό με τη Ζνόιμο, για 45 λεπτά στο φιλικό με την Πάσινγκ, για 60 λεπτά στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και για 90 λεπτά στο φιλικό με την Καλλονή. Φυσικά, δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ στους αγωνιστικούς ρυθμούς που τον είχαμε συνηθίσει πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης τον Αύγουστο του 2012.

"Για να αποδείξεις πρέπει να παίζεις"

Ο Γκαρσία, πάντως, από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας είχε εκφράσει την δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν έπαιζε, λέγοντας συγκεκριμένα ότι "για να αποδείξεις πρέπει να παίζεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα