Ναβάλνι νέα: Για δηλητηρίαση με νευροτοξική ουσία κάνει λόγο η Γερμανία

Ναβάλνι νέα: Ο Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε με νευροτοξική ουσία Novichok, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γερμανική κυβέρνηση την Τετάρτη. Οι τοξικολογικές εξετάσεις σε δείγματα αίματος του Αλεξέι Ναβάλνι οι οποίες έγιναν σε εργαστήριο του γερμανικού στρατού βρήκαν «αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία» που δείχνουν ότι ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης έχει δηλητηριαστεί με Νόβιτσοκ, δήλωσε ο Ζάιμπερτ. «Η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα ενημερώσει τους εταίρους της στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ για τα αποτελέσματα της έρευνας» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής

κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «θα συζητήσει την κατάλληλη κοινή απάντηση με τους εταίρους υπό το φως της ρωσικής αντίδρασης».

«Είναι ανησυχητικό ότι ο Ναβάλνι ήταν το θύμα χημικής νευροτοξικής ουσίας στη Ρωσία», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση καταδικάζει αυτήν την επίθεση με τους πιο δυνατούς όρους. Ελπίζουμε για πλήρη ανάρρωση του Αλεξέι Ναβάλνι». Ο Ναβάλνι, ο οποίος κατέρρευσε κατά την πτήση από την πόλη Τομσκ της Σιβηρίας προς τη Μόσχα τον περασμένο μήνα, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Charite του Βερολίνου.

Δείτε ακόμηΝέα παρέμβαση Πομπέο: Μειώστε τις εντάσεις για να αρχίσουν συνομιλίεςΣάλος με την Πελόζι – Πήγε κομμωτήριο ενώ απαγορεύεταιΤουρκική εφημερίδα: «Δεν αποτελεί καλή είδηση η απόκτηση γαλλικών μαχητικών από την Ελλάδα»Βίντεο σοκ από την Ουκρανία – 29χρονος αρπάζει 4χρονη σε βενζινάδικοΑναποτελεσματικές οι προσωπίδες και οι μάσκες με βαλβίδαΝεκρός ο γνωστός DJ Erick Morillo -Γνωστός για το «I like to move it»
Keywords
Τυχαία Θέματα