ΝΔ: Ανοιχτός ο… δρόμος επιστροφής στους διαγραφέντες

Πρόσκληση απηύθυνε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε όσους καταψήφισαν το νέο μνημόνιο και διεγράφησαν, αρκεί να ψηφίσουν τους εφαρμοσικούς νόμους του νέου μνημονίου, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι παραμένουν σταθεροί στις θέσεις του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έτοιμοι να πουν «ναι» στις επικείμενες ψηφοφορίες είναι οι Ζήσης Τζηκαλάγιας,

Θεόφιλος Λεονταρίδης, Γιώργος Καρασμάνης και Τάσος Καρυπίδης.

Αντιθέτως, αμετακίνητοι από τη θέση τους εμφανίζονται οι Μαργαρίτης Τζίμας, Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος και Ελενα Κουντουρά.

Εξάλλου, χθες στο περιθώριο της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για πανστρατιά εν όψει των εκλογών, τονίζοντας πως στη μάχη μετά τις εκλογές θα πρέπει να είναι «όλοι ενωμένοι και όχι σκορποχώρι».

«Κανένας δεν περισσεύει, πρέπει να κλείσουμε κάθε ρωγμή» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έκανε λόγο για τη «μεγάλη μάχη της ανάπτυξης που ξεκινά αμέσως μετά τις εκλογές». «Ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται και η Ελλάδα πονάει. Πρέπει να μείνουμε όρθιοι, τώρα αρχίζει η μεγάλη μάχη, η πιο δύσκολη μάχη για την ανάκαμψη» επισήμανε.

Πάντως, στελέχη της ΝΔ αναφέρουν ότι η πρόσκληση δεν αφορά πολιτικά πρόσωπα που προέρχονται από τη ΝΔ και έχουν ιδρύσει άλλα κόμματα, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Πηγή: tanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα