Νέα εντολή τρόμου από τον ISIS: «Μην έρχεστε, ανατιναχτείτε εκεί που είστε!»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ προκαλεί η νέα εντολή του Ισλαμικού Κράτους(ΙΚ-ISIS) προς τους νέους τζιχαντιστές που επιθυμούν να ενταχθούν στις τάξεις του. Το ΙΚ με την εν λόγω εντολή πλέον ζητάει από τα νέα παιδιά που θέλουν να μεταβούν στην Συρία να μην το κάνουν αλλά να ανατιναχθούν εκεί που βρίσκονται!
Η στρατολόγηση ανηλίκων

τζιχαντιστών γίνεται κυρίως μέσω των social media και μάλιστα μέσω της εφαρμογής «Telegram». «Σπείρετε τον θάνατο και την καταστροφή εκεί που είστε», είναι η εντολή που δίνεται στους ανήλικους από τους ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους.

Η πληροφορία αυτή γνωστοποιήθηκε από τις βελγικές αστυνομικές αρχές. «Νέοι άνθρωποι δεν καλούνται πλέον να στρατολογηθούν στην Συρία αλλά καλούνται να κάνουν επιθέσεις μέσα στην ίδια τους την χώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα η βελγική φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Η είδηση αυτή εύλογα έχει αναστατώσει τις ευρωπαϊκές αρχές καθώς οι ανήλικοι είναι εκείνοι οι οποίοι επηρεάζονται πιο εύκολα και μπορούν να πραγματοποιήσουν μεγάλα χτυπήματα χωρίς να κινήσουν υποψίες. Εξάλλου ακόμη κι αν συλληφθούν οι ανήλικοι είναι πιο δύσκολο να τιμωρηθούν καθώς ευνοούνται από το ευρωπαϊκό δίκαιο.

πηγή: RT

Το άρθρο Νέα εντολή τρόμου από τον ISIS: «Μην έρχεστε, ανατιναχτείτε εκεί που είστε!» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα