Νέα εποχή για το X-box της Microsoft

Η Microsoft, θέλοντας να αλλάξει στρατηγική όσον αφορά τον τομέα της παιχνιδοκονσόλας, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της E3 2012 ότι το Xbox θα διαθέτει σύντομα την υπηρεσία Xbox Music, με την οποία θα είναι εφικτή η αναπαραγωγή πάνω από 30 εκατομμυρίων κομματιών. Το Xbox Music,

μάλιστα, εκτός από το Xbox θα κάνει την εμφάνισή του και στο επερχόμενο Windows 8 και Windows Phone. Στην συνέχεια θα υπάρξουν και άλλες αναβαθμίσεις στο Xbox, όπως ότι θα μπορεί να προσφέρει πρόσβαση στο NBA League Pass, NHL, WatchESPN , δηλαδή στα σημεία, στα οποία υστερούσε η κονσόλα της Microsoft σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

Επίσης, οι χρήστες του Xbox 360 θα μπορούν να περιηγούνται στο Internet, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο δημοφιλής Internet Explorer θα προσφέρεται στη συσκευή μέσω Kinect και φωνητικής αναζήτησης. Παράλληλα, θα υπάρχει ενσωματωμένη η εφαρμογή SmartGlass, η οποία όταν κυκλοφορήσει θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες μέσω του κινητού ή tablet του. Με την εφαρμογή αυτή ουσιαστικά το κινητό ή το tablet θα μετατρέπεται ως τηλεχειριστήριο, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως οι ταινίες.
Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα