Νέα έργα ξεκίνησαν στη Νέα Πέραμο

Δύο ακόμα σημαντικά έργα για τη Νέα Πέραμο ξεκίνησαν να υλοποιούνται. Πρόκειται για την κατασκευή του παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο, καθώς και εκείνο της ανακαίνισης του πολιτιστικού κέντρου.

Τα δύο έργα που ξεκίνησαν αποτέλεσαν προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, αφού τόσο ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου, όσο και αυτός του πολιτιστικού κέντρου ήταν εντελώς παραμελημένοι. Ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες παιδιά που έχουν ανάγκη την άθληση, ενώ συγχρόνως υπάρχουν δύο ομάδες,

η ομάδα μπάσκετ της «Ένωσης Νέας Περάμου» και η ομάδα βόλλεϋ της Νέας Περάμου οι οποίες αγωνίζονται σε μεγάλες κατηγορίες και δεν έχουν τις κατάλληλες υποδομές για να πρωταγωνιστήσουν.

Το πολιτιστικό κέντρο δεν είχε δεχτεί ούτε μια πινελιά μέχρι σήμερα. Είχε αφεθεί και αυτό στην τύχη του, όπως τόσα άλλα πράγματα στη Νέα Πέραμο.

Σήμερα, με ελάχιστα χρήματα, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του χώρου αυτού και ένας εκσυγχρονισμός τέτοιος ο οποίος θα μετατρέψει το πολιτιστικό κέντρο σε ένα σύγχρονο πολυχώρο ευρείας ακτινοβολίας.

Με αφορμή τις παρεμβάσεις, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρινάκης δήλωσε:

«Σε μια περίοδο βαθιάς, παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, προχωράμε στην υλοποίηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων, πιστοί σε όσα υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας. Με τα έργα που ξεκινήσαμε στη Νέα Πέραμο δίνομε την απάντηση σε όλους αυτούς που μας κατηγορούν ότι την έχουμε παραμελήσει, και τους δηλώνουμε ότι προτιμάμε να δείχνομε την αγάπη μας για τη Νέα Πέραμο με τα έργα μας και όχι με τα λόγια. Στα λόγια έμειναν αυτοί που ενώ διοικούσαν τόσα χρόνια δεν έβαλαν ούτε ένα λίθο, αποδεικνύοντας έτσι πόσο πολύ την αγαπούν και πόσο πολύ νοιάζονται γι αυτήν. Μου προκάλεσε ντροπή η εικόνα τόσο του κλειστού γυμναστηρίου, όσο και του πολιτιστικού κέντρου από την πρώτη στιγμή που επισκέφθηκα αυτούς τους χώρους. Δεν μπορεί σε χώρους που προάγεται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός να επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες, απαράδεκτες για οποιαδήποτε εκδήλωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα