Νεκρός αθλητής στη Ναύπακτο: Απέραντη θλίψη για τον αγαπητό Χριστόφορο

Ο Πατρινός Χριστόφορος Δουραμάνης είναι ο 68χρονος αθλητής που εντοπίστηκε νεκρός χθες το μεσημέρι σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων στη Σκάλα Ναυπάκτου. Λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ ολοκληρώθηκε η ανάσυρση της σορού του άτυχου 68χρονου από τους άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Ο 68χρονος, όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, ο οποίος μετείχε στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να ακολούθησε κάτω από από άγνωστες συνθήκες παράλληλο μονοπάτι εκτός διαδρομής και να έπεσε στο κενό.

Η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες μαζί με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου μετείχαν στις προσπάθειες ανάσυρσης του άνδρα από την χαράδρα. Δυστυχώς, νωρίς το βράδυ ανασύρθηκε νεκρός.

Ποιος ήταν ο 68χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ναύπακτο

Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τον χαμό του. Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα και έμπειρος αθλητής, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα Ήταν γεννηθείς το 1953 και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρός, Ναύπακτο, Απέραντη, Χριστόφορο,nekros, nafpakto, aperanti, christoforo