Νίνα Λοτσάρη: Δεν απολογείται για τις επιλογές της

Καλά τα έχει με τον εαυτό της η περφόρμερ, η οποία συνεχίζει να κυκλοφορεί με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Εγώ Weekly», φανερά δυναμική δήλωσε:

«Για τις επιλογές μου νιώθω ότι δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα!»

Η Νίνα Λοτσάρη αποκάλυψε αρκετές πλευρές του χαρακτήρα της όπως ότι είναι «αντράκι» και μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα:

«Νιώθω πως έχω τόση δύναμη μέσα μου, με την οποία μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα... Τα πάντα τα χειρίζομαι μόνη  μου και είμαι περήφανη γι’ αυτό.»

Με τον πρώην σύζυγό της,

πάντα  θα την ενώνουν ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλο και τα δύο παιδιά τους.

 «Με μεγάλη δυσκολία έχουμε καταφέρει με τον πρώην σύζυγό μου να συνυπάρχουμε επαγγελματικά, από τότε που ήταν όλα καλά στην προσωπική μας ζωή. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε ζήσει δέκα χρόνια μαζί, έχουμε κάνει δύο παιδιά, αν μη τι άλλο πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια. Δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε οικογένεια, ακόμα κι αν κάνουμε και οι δυο μας καινούργιες οικογένειες. Δεν χωρούν εγωισμοί σε αυτά τα θέματα».

Αυτά που έχει σε πρώτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά της και φυσικά την νοιάζει η γνώμη που σχηματίζει για αυτήν η μεγάλη της κόρη:

 «Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι η μεγάλη μου κόρη. Είναι ο μόνος άνθρωπος από τον οποίο μπορεί να κριθώ και να με πειράξει. Θέλω η κόρη μου να είναι πολύ περήφανη για την μαμά της, τις επιλογές της, γι’ αυτό φροντίζω να είμαι συνέχεια δίπλα της και να έχω μαζί της αυτή την υπέροχη επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει. Νιώθω ότι έχω ένα υπέροχο παιδί».

Keywords
Τυχαία Θέματα