Νίνα Λοτσάρη: Με νέο σύντροφο στην Κέρκυρα!

Ακριβώς μετά από πέντε μήνες από τότε που οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι Νίνα Λοτσάρη και Κωνσταντίνο Σκορδάλη, να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον οριστικό χωρισμό και τους ίδιους να αρνούνται έντονα τα δημοσιεύματα, η σοπράνο και show-woman βρέθηκε στην Κέρκυρα με άλλον σύντροφο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», η Νίνα άλλαξε πολύ σύντομα σελίδα στην ζωή της και σύμφωνα με το φωτογραφικό ντοκουμέντο φαίνεται να περνά καλά στην αγκαλιά του Σπύρου, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Μπορεί

τον περασμένο Μάρτιο ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης να έστελνε στα μέσα δελτίο τύπου, λέγοντας ότι «Ο γάμος μας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα», όμως τα πράγματα είχαν πάρει τελικά το δρόμο τους... Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για το πρώην ζευγάρι, καθώς δεν ήθελαν να πληγώσουν την οικογένειά τους, προσπαθώντας να κρατήσουν τις ισορροπίες. Τώρα η Νίνα περνάει τις διακοπές της με τον νέο άντρα που κατάγεται από την Κέρκυρα, ενώ ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στην Ρόδο, καλεσμένος στα γενέθλια του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Rodos Palace».
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε ένα πάρτι στις 15 Δεκεμβρίου του 2002 και παντρεύτηκαν μετά από λίγους μήνες. Απέκτησαν δύο παιδιά και εκτός από σύζυγοι ήταν και συνεργάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα