Ντελιβεράς τροχαίο – Χανιά: Απίστευτη σύγκρουση με αυτοκίνητο

Άγιο είχε ένας ντελιβεράς στα Χανιά ο οποίος έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε αυτοκίνητο με το μηχανάκι του με κάμερα ασφαλείας να καταγράφει τη στιγμή της σύγκρουσης. Στο βίντεο φαίνεται ο ντελιβεράς να διασχίζει με τη μηχανή του την οδό Μπουνιαλή στο κέντρο της πόλης των Χανίων και να συγκρούεται με αυτοκίνητο το οποίο περνούσε από την οδό Σφακίων. Παρά τη σφοδρή σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς μολονότι ο ντελιβεράς φαίνεται να περνάει πάνω από το αυτοκίνητο καθώς, σύμφωνα με

το zarpanews.gr, δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά. Αίτια του τροχαίου φαίνεται πως ήταν η παραβίαση από τον ντελιβερά του σήματος «STOP», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μπουνιαλή στη συμβολή της με την οδό Σφακίων.

Ο ντελιβεράς μπορεί να γλίτωσε «από θαύμα», ωστόσο το περιστατικό αποτελεί ένα από τα εκατοντάδες ατυχήματα στο δρόμο που συμβαίνουν καθημερινά. Δυστυχώς, δεν είναι όλα τόσο «αστεία» και ανώδυνα, μιας και ένα μεγάλο κομμάτι των καθημερινών τροχαίων είναι θανατηφόρα. Υπολογίζεται ότι 19.800 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα το προηγούμενο έτος σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν ο συνολικός στόχος είναι να μειωθεί κατά το ήμισυ ο αριθμός των θανάτων μέχρι το 2030. Οι άνδρες ευθύνονται για τρεις στους τέσσερις θανάτους από τροχαία ατυχήματα (77%). Οι ηλικιωμένοι (65+) αντιπροσώπευαν περισσότερο από το ένα τέταρτο (28%) όλων των θανάτων, ενώ το 12% των νεκρών στους δρόμους της ΕΕ ήταν ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα