Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στη μικρή οθόνη (βίντεο)!

Μπορεί ο Χάνιμπαλ Λέκτερ να έγινε γνωστός μέσω του βιβλίου Red Dragon και της κινηματογραφικής ταινίας, τώρα όμως ο «κακός» επιστρέφει μέσω της… μικρής οθόνης! Αυτή τη φορά ο Λέκτερ δεν βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αλλά είναι ένας αξιοσέβαστος ψυχίατρος με όρεξη για τέχνη, ακριβά ρούχα, καλό φαγητό και κόκκινο κρασί που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

Η σειρά με τίτλο Χάνιμπαλ θα βγει στον αέρα της Πέμπτη από το NBC.

Μετά από πέντε ταινίες με τον Λέκτερ και τέσσερα μυθιστορήματα, η νέα σειρά θα βασίζεται στη ζωή του θρυλικού κανίβαλου μερικά χρόνια πριν την Σιωπή των Αμνών.

«Ως κάποιος που έχει διαβάσει τα βιβλία και ήταν πραγματικά ένας μαθητής του Τόμας Χάρις, ένιωσα ότι υπήρχαν πτυχές της βιβλιογραφίας που δεν είχαν διερευνηθεί», σχολίασε ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός Μπράιαν Φούλερ.

«Υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του Χάνιμπαλ Λέκτερ που δεν έχουμε δει σε κάποια από τις ταινίες ή στα βιβλία. Τον έχουμε δει στη φυλακή και ως νεαρό άνδρα. Ένιωσα ότι το πιο ενδιαφέρον κεφάλαιο της ζωής του ήταν όταν ήταν ψυχίατρος και κανίβαλος πριν από τη φυλάκιση του», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα