Ο «φονέας των γιγάντων» επιβεβαίωσε τη φήμη του

Ποντάροντας στην… παράδοση, ο Φωστήρας έκανε το «μπαμ» στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκλείοντας τον Πανιώνιο από την επόμενη φάση, παρά το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες.

Ο Φωστήρας στηρίχθηκε στο «καθαρό» 1-0 που είχε καταφέρει επί του αντιπάλου του, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Σήμερα, ηττήθηκε με 2-1 αλλά πήρε την πρόκριση, χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Ωστόσο, τα πράγματα έδειχναν πολύ διαφορετικά στην αρχή του παιχνιδιού, με τους

«κυανέρυθρους» να ανοίγουν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Ντούνη και να διπλασιάζουν τα τέρματά τους με τον ίδιο παίκτη, στο 21ο λεπτό. Η κατάσταση ανατράπηκε στην επανάληψη, με τους φιλοξενουμένους να κερδίζουν σιγά-σιγά χώρο και να πετυχαίνουν το πολύτιμο γκολ στο 78ο λεπτό με τον Κάμπα (αποβλήθηκε, με 2η κίτρινη κάρτα, για τον πανηγυρισμό του).

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας (90' Μπούζας), Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Ρόκας, Μενδρινός (81' Διαμαντάκος), Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης (46' Οκέγε)

Φωστήρας: Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς, Τσώνης, Πεταυράκης (61' Καλλέργης), Μπούμπας, Μπουκούρης, Τασούλης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Κάμπας

Keywords
Τυχαία Θέματα