Ο Λευτέρης Βογιατζής στην Επίδαυρο

Γνωστός εδώ και δεκαετίες για την αναβολή των πρεμιέρων του, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Βογιατζής αυτή την φορά μεταθέτει του έργου που σκηνοθετεί για λόγους υγείας και μόνο για μία μέρα. Η πρεμιέρα του «Αμφιτρύωνα» του Μολιέρου, στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, αντί για την Παρασκευή 3/8 θα γίνει το Σάββατο 4/8. Η δεύτερη παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 5/8. Στο θέατρο της Επιδαύρου οι παραστάσεις γίνονται πάντα Παρασκευή και Σάββατο.

Πέρυσι είχαμε άλλη μια εξαίρεση λόγω της τεράστιας προσέλευσης του κόσμου: ο «Ριχάρδος ο Γ» του Σαίξπηρ παίχτηκε 3 μέρες (Παρασκευή, Σάββατο και πήρε παράταση και για την Κυριακή). Ο Αμφιτρύωνας είναι παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου στο Φεστιβάλ Επιδαύρου και σε αυτήν την κωμωδία μεταμορφώσεων και σπαραξικάρδιων παρεξηγήσεων πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Κουρής, Αμαλία Μουτούση και Γιώργος Γάλλος ως «μυθολογικό ερωτικό τρίγωνο» Δίας-Αλκμήνη-Αμφιτρύων, ενώ ο Δημήτρης Ήμελλος και ο Χρήστος Λούλης στους κωμικότατους ρόλους του δούλου Σωσία και του θεού Ερμή, αντίστοιχα.

Οι προπωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο www.greekfestival.gr (για online αγορά εισιτηρίων) και από τα εκδοτήρια του φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, στοά, 2103272000, Δευτ.-Παρ. 8.30 π.μ.-4 μ.μ. και Σάβ. 9 π.μ.-2.30 μ.μ.), καθώς επίσης και από τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και τα καταστήματα Public. Τιμές εισιτηρίων: € 10-50.

Keywords
Τυχαία Θέματα