Ο ΟΠΑΠ βάζει την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα

Η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας που τόσο πολύ επιζητούσε εδώ και καιρό η ΑΕΚ, γίνεται πραγματικότητα χάρη στον ΟΠΑΠ. Κατά την επίσκεψή του στην ΦΑΕ Αθηνών, ο Ανδρέας Δημητρέλος συμφώνησε με τον έφορο Σταύρο Καββαδία για τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών που απορρέουν από την υπαγωγή της εταιρίας στο άρθρο 44

και άλλων χρεών προς το Δημόσιο.

Συνεπώς, την Παρασκευή η διοίκηση της Ένωσης θα μεταβιβάσει στην Εφορία επιταγή 800.000 από τη χορηγία ΟΠΑΠ ως προκαταβολή για το 44 και σε συνδυασμό με το διανονισμό που έγινε για τα άλλα χρέη, θα λάβει βεβαίωση ότι είναι φορολογικά ενήμερη.

Ο ακριβής αριθμός των δόσεων και το ποσό που θα καταθέτει η ΑΕΚ κάθε μήνα για την αποπληρωμή των 17 εκατ. ευρώθα διευκρινιστεί μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου ύστερα από τη συνεδρίαση της Επιτροπής του άρθρου 15. Όλες οι παραπάνω εξελίξεις επιτρέπουν πια στην ΠΑΕ ΑΕΚ να συμπληρώσει το φάκελο για τη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αφού ήταν το μόνο που της έλειπε - ασφαλιστική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή είχε ήδη, και να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα