Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε για πάντα ΠΑΟΚ και έφυγε…

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, που αποχαιρετά την Ελλάδα και το δικέφαλο του Βορρά με πικρία για τους τελευταίους μήνες της συνεργασίας που είχε με τους «ασπρόμαυρους» αλλά χωρίς να κατονομάσει συγκεκριμένους υπευθύνους.

Πλήθος κόσμου αποθέωσε τον Ουρουγουανό που πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Έχω κερδίσει στην ζωή, εγώ αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να αφήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν. Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Όχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 36χρονος μεσοαμυντικός.

«Αυτούς τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Έχω σκεφτεί πολύ τα πράγματα και αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία μετά από πέντε χρόνια που ήμουν εδώ να παίξω πέντε ματς συνεχόμενα και εκεί να μου πουν αν κάνεις ή όχι. Η οικογένειά μου είναι πολύ στενοχωρημένη. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τόσο πόνο μέσα μας. Και από το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του, θα ήταν κακό για όλους μας. Ήταν μεγάλη περηφάνια για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Θα έχετε πάντα ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα και με βοήθησαν. Περάσαμε στιγμές χαράς και λύπης, αλλά μην ξεχάσατε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντα στη ζωή θα είμαι ΠΑΟΚ», τα τελευταία λόγια του Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός, δε δέχθηκε ερωτήσεις και αποχώρησε πνιγμένος στις αγκαλιές των φίλων του ΠΑΟΚ που των αποθέωσαν ενώ φώναξαν και συνθήματα εναντίον του Γιώργου Δώνη και της ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα