Ο πρόεδρος… τα πήρε

Ποιος είδε τον Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού… τρελάθηκε βλέποντας την γκέλα ολκής, που έκανε η ομάδα του στο Καυταντζόγλειο κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Άλλωστε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, με ρόστερ πολλών εκατομμυρίων ευρώ, δεν είναι δυνατό να έχει απώλειες βαθμών από μια ομάδα που ουσιαστικά είναι Β΄ εθνικής και εκεί αναμένεται να βρεθεί πάλι σε μερικούς μήνες. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδος χθες το απόγευμα έδωσε το παρών στην προπόνηση του Ρέντη και με ξεκάθαρο τρόπο…

έστειλε το μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Οι πρώτες ενέργειες του κ. Μαρινάκη ήταν: Το πριμ 500.000 ευρώ του α' γύρου δε θα δοθεί ποτέ εάν ο Ολυμπιακός χάσει το πρωτάθλημα, καμία ανανέωση συμβολαίου μέχρι τέλη Μαρτίου και τέλος απαγόρευση δηλώσεων ή συνεντεύξεων των παικτών της ομάδας τουλάχιστον για ένα μήνα.

Το θέμα είναι τώρα και θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αν κάποιοι κατάλαβαν τα λόγια του προέδρου τους ή θα χρειαστεί σύντομα να ξαναβρεθεί στις… ερυθρόλευκες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα