Ο Σαββίδης ζήτησε τα συμβόλαια των παικτών

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εκτός από την απόφασή του να “τελειώσει” τον Δώνη, ζήτησε από τον Τσιστιακόφ να έχει στη διάθεσή του τα συμβόλαια όλων των παικτών του ΠΑΟΚ. Τα είχε διαβάσει αναλυτικά πρόσφατα και γνωρίζει τους ακριβείς όρους που περιέχονται σε αυτά, ήθελε όμως εκ νέου να τα διαβάσει για να έχει μία δεύτερη εικόνα που είναι απαραίτητη.

Τι σημαίνει πρακτικά

αυτή η κίνηση του Σαββίδη; Οπως έλεγαν συνεργάτες του, ο μεγαλομέτοχος θα κρίνει αναλυτικά την παρουσία του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Θα αξιολογεί την παρουσία τους και μετά το τέλος των πλέι οφ θα αποφασίσει για το μέλλον αρκετών εκ των παικτών στην Τούμπα. Είναι σαφές πως η πίεση από εδώ και στο εξής μεταφέρεται στους παίκτες. Οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν στους έξι αγώνες που ακολουθούν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ένα καλύτερο πρόσωπο. Και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η πρωτιά στα πλέι οφ.

Για να βελτιωθεί η εικόνα του ΠΑΟΚ, εκτός από τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, ο Γιώργος Γεωργιάδης, πρέπει να δείξουν πολύ μεγάλη αλλαγή στην αγωνιστική τους συμπεριφορά όλοι οι παίκτες, ανεξάρτητα εάν έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ή αγωνίζονται ως δανεικοί από άλλες ομάδες.
Με λίγα λόγια όλοι οι παίκτες (ανεξαρτήτου ηλικίας) θα κριθούν πολύ πιο αυστηρά στους έξι αγώνες των πλέι οφ από τον Σαββίδη και τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport103.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα