Ο τρόπος που θα κινηθεί η ΑΕΚ για την αποφυγή του υποβιβασμού και ο ρόλος του Άρη

Όπως άφησε να εννοηθεί σε χθεσινές του δηλώσεις στην εκπομπή «Χωρίς Αναισθητικό» του Kontra Channel, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρέλος, θα πρέπει να αναμένουνε νέα κίνηση της ΑΕΚ, στην νομική «σκακιέρα». «Η ΑΕΚ

δεν έχει ακόμη υποβιβαστεί», δήλωσε ο διορισμένος πρόεδρος της Ένωσης, αφήνοντας να εννοηθεί αυτό που επικαλούνται νομικοί κύκλοι…

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ λοιπόν, προετοιμάζονται για ακόμη μια δικαστική μάχη (εκτός από το εφετείο), στην οποία θα βρουν απέναντί τους, τον Άρη.

Όπως αναφέρει το aek365.com, η ΠΑΕ εξετάζει όλα τα στοιχεία και ετοιμάζει καταγγελία σε βάρος του Άρη για την προσπάθεια που κάνει να υπαχθεί στο άρθρο 99, συμπεριλαμβάνοντας στον φάκελό του υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του άρθρο 35 του ΚΑΠ. Στην ΠΑΕ τονίζουν ότι ο Άρης όχι απλώς έφτασε μέχρι την συζήτηση της αίτησής του (κάτι που άλλες ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αποφασίσει να μην κάνουν την τελευταία στιγμή, λόγω του φόβου τιμωρίας από την ΕΠΟ), αλλά εδώ και μήνες έχει εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή για «πάγωμα» των υποχρεώσεων του προς πιστωτές (μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές), κάνοντας μάλιστα χρήση αυτής της προσωρινής διαταγής σε διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα