Όχι εκλογές αλλά δικαιοσύνη για την προάσπιση της δημοκρατίας

Εκδηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους για τις συλλήψεις και τη δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, εξήλθαν από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχαν ενημερωτική συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου μεταφέροντας το μήνυμα που έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς

και συνοψίζεται σε τρεις λέξεις «Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές».

Οι κ.κ. Δένδιας και Αθανασίου ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις με τις συλλήψεις, το επιχειρησιακό επίπεδο και τη δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή.

«Η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της για την προάσπιση της δημοκρατίας» δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο πρωθυπουργός ζήτησε να τον ενημερώσουμε για τις τελικές εξελίξεις. Η δημοκρατίας μας είναι ισχυρή και οι θεσμοί λειτουργούν. Η δικαιοσύνη κινήθηκε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα. Θα υπάρξει δίκαια δική για όσους συνελήφθησαν» επισήμανε από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου. «Δεν υπάρχει θέμα εκλογών» διαβεβαίωσε.

«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της» είχε πει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, λίγη ώρα μετά τις συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα