Οδυσσέας Σταμούλης θέατρο: Επιστρέφει στο σανίδι μετά την απώλεια του γιου του

Δύο μήνες μετά την τραγωδία που βίωσε με τον πνιγμό του 11χρονου γιου του στους Φούρνους Ικαρίας, ο Οδυσσέας Σταμούλης φαίνεται να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του ξανά. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της «Super Κατερίνας» αλλά και συνάδελφοί του από τον χώρο της υποκριτικής, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο.

Η Έφη Ρασσιά και ο Θοδωρής Ρωμανίδης, είπαν μεταξύ άλλων ότι «είναι χαρά μας να τον έχουμε πάλι κοντά μας, θα είμαστε δίπλα του».

”Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί.”Λίγες μέρες πριν, ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις, μετά τον θάνατο του μικρού παιδιού και ανιψιού του. Το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο Ισίδωρος Σταμούλης, είπε στην εκπομπή «Πρωινό»: «Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα».

«Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε… Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα. Δεν έχω ιδέα αν η σημαδούρα ήταν του Λιμενικού, αν την έβαλε ο Δήμος. Δεν ξέρω» συνέχισε.

«Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά ο Οδυσσέας Σταμούλης, το καταλαβαίνετε. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδελφός και θείος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί. Έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά, είναι δύσκολα» είπε τέλος, ο Ισίδωρος Σταμούλης στο Πρωινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οδυσσέας Σταμούλης, Επιστρέφει,odysseas stamoulis, epistrefei