Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της διαπλοκής»

«Καλείστε να αποφασίσετε κατά πόσο θα δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απευθυνόμενος στους βουλευτές κατά τη συζήτηση προσθέτοντας πως η ακολουθούμενη πολιτική οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο. Ο κ. Καμμένος

δήλωσε ότι δεν δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της διαπλοκής, της απάτης και της κάλυψης του ενός προς τον άλλο».

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παντελώς στο έργο της. Όλες οι εξαγγελίες της έχουν πέσει έξω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε πως "το λάδι της κυβέρνησης έχει τελειώσει".

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση υπερασπίζεται τα «συμφέροντα των τραπεζιτών» που «θα κατασχέσουν τα σπίτια των ψηφοφόρων σας».

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως δεν είναι η μόνη λύση τα δύο κόμματα, που στηρίζουν το ένα το άλλο και αλληλοκαλύπτονται για τα εξοπλιστικά και για την εξεταστική σχετικά με το πως μπήκαμε στο μνημόνιο. Επίσης διατύπωσε την εκτίμηση ότι «με τη θεωρία των δύο άκρων που υποστηρίζει, η κυβέρνηση επιδιώκει να επιστρέψουμε στο 1947».

Αναφερόμενος στην υπόθεση των υποβρυχίων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε πως περιμένει να ακούσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης για εξεταστική επιτροπή και πρόσθεσε πως οι 18 βουλευτές του κόμματός του θα προσυπογράψουν την πρόταση.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε εκφράσει τη βεβαιότητα ότι δεν θα έχει διαρροές από την κοινοβουλευτική ομάδα του κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προδότες, δοσίλογοι και εξαγορασμένοι από την κυβέρνηση, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων» δήλωσε.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει στην περίπτωση που διαφοροποιηθούν κάποιοι βουλευτές του, απάντησε: «Αυτό που σας είπα τα λέει όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα