Οι άντρες παρακολουθούν με μανία τα αθλητικά site

1 στους 2 χρήστες του ίντερνετ επισκέπτεται καθημερινά ιστοσελίδες με αθλητικό περιεχόμενο. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο οι Ευρωπαίοι χρήστες του Διαδικτύου έφθασαν στα 386,6 εκατ. και ο μέσος όρος παραμονής online ήταν στις 28,2 ώρες μηνιαίως. Επιπλέον, το 46% επισκέφτηκαν ένα αθλητικό site, με τα νούμερα να είναι μεγαλύτερα στην Τουρκία και την Ιρλανδία.

Συγκεκριμένα, 177,1 εκατ. χρήστες (45,8% επί του συνόλου) στην Ευρώπη επισκέφθηκαν ένα αθλητικό site

τον Φεβρουάριο, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 15% σε σχέση με πριν από ένα χρόνο. Τα υψηλότερα ποσοστά επισκεψιμότητας κατεγράφησαν στην Τουρκία, όπου το 70,7% των χρηστών πέρασε από ένα αθλητικό site, με την Ιρλανία να ακολουθεί με σχεδόν 70%, ενώ λίγο πιο πίσω είναι η Ισπανία (65,9%) και η Βρετανία (64,3%).

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Τουρκία υπολείπεται μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών (70,9%), ενώ για τα ποσοστά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια αναφορά, αν και η έρευνα της cosmScore στην Ευρώπη περιλαμβάνει 49 χώρες, οπότε μάλλον περιλαμβάνει και την Ελλάδα. Πιθανότατα, το αντίστοιχο ποσοστό, σύμφωνα πάντα με την comScore, να είναι κάτι από το 44,3% των Ιταλών που κλείνουν την πρώτη δεκάδα. Το συμπέρασμα είναι πως οι άνδρες επισκέπτονται αθλητικά sites και μένουν επί αρκετό χρόνο εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα