«Οι έρευνες για τη Χ.Α. δεν σταματούν εδώ»

Νέες έρευνες για τη Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, τονίζοντας ότι «δεν θα μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί».

«Οι έρευνες δεν σταματούν μόνο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις για τις οποίες έγιναν προσωρινές κρατήσεις» αναφέρει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Ο υπουργός τονίζει

ότι «διεφθαρμένοι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων, συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή» και υπογραμμίζει ότι η πολιτική εντολή είναι «πλήρης κάθαρση, ώστε να μην υπάρχει υπόνοια σκιάζουσα τη μεγάλη πλειοψηφία των εντίμων αστυνομικών».

Ο Νίκος Δένδιας τονίζει ότι συνιστά προσβολή για τη ΝΔ το να διανοείται και μόνο κάποιος πως είναι δυνατόν να αποτελέσει κοινοβουλευτικό εταίρο της Χρυσής Αυγής και κάνει γνωστό ότι δεν θα απαντά στο εξής σε ερωτήσεις του συγκεκριμένου κόμματος.

«Αποτελεί προσβολή προς τη Νέα Δημοκρατία και την ιστορία της το να διανοείται κάποιος ότι η παράταξή μας είναι δυνατόν να αποτελέσει κοινοβουλευτικό εταίρο της Χρυσής Αυγής ή έστω να διαλέγεται μαζί της. Μιλάμε για κόμμα που πέραν της αποκρουστικής ιδεολογίας του είναι εθισμένο σε πρακτικές του υποκόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Δένδιας απαντά: «Προσωπική ατζέντα δεν έχω. Η ατζέντα μου είναι η ατζέντα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού».

Keywords
Τυχαία Θέματα