Οι φαρμακοποιοί στέλνουν εξώδικο στον Α. Γεωργιάδη

Εξώδικο απέστειλε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), Κωνσταντίνος Λουράντος, προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέροντας ότι έχει δεχτεί «σωρεία ψευδών, δυσφημιστικών και προσβλητικών δηλώσεων» από τον υπουργό Υγείας.

Αφορμή για το εξώδικο αποτέλεσαν δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη κατά του κ. Λουράντου, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος του ΦΣΑ ζει πολυτελώς και δεν έχει δικαίωμα να το παίζει εργατοπατέρας, ενώ ανέφερε πως η φορολογική δήλωση του προέδρου του ΦΣΑ περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από τον ΕΟΠΥΥ.

Στο εξώδικό του ο κ. Λουράντος αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Φέρεσθε να έχετε δηλώσει δημοσίως, μετά βεβαιότητος και κυρίως εν γνώσει της αναληθείας των ισχυρισμών σας, ότι ενδέχεται να είμαι διαπλεκόμενο πρόσωπο το οποίο λαμβάνει τεράστια χρηματικά ποσά και δη από κρατικούς οργανισμούς, χρησιμοποιώντας μάλιστα παντελώς ψευδείς, συκοφαντικές και δυσφημιστικές αναφορές».

Σε ανάρτησή του σήμερα στο twitter, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε επί του θέματος: «Κανένα εξώδικο του κ. Λουράντου δεν έχω παραλάβει. Όταν και αν το παραλάβω θα απαντήσω αναλόγως».

Keywords
Τυχαία Θέματα