Οι λόγοι που οδήγησαν τον πρώην αντιδήμαρχο Ιωαννιτών στην αυτοκτονία

Με την αστυνομία να ερευνά πλέον εντατικά την υπόθεση αυτοκτονία του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών Ιωαννίνων Νίκου Μάντη, πολλοί απορούν για τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Μάντη στην αυτοχειρία.

Σημειώνεται, πως ο κ. Μάντης είχε παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας από τη θέση του αντιδημάρχου όταν αποκάλυψε την «μαύρη τρύπα» ύψους 1.300.000 ευρώ στα οικονομικά του δήμου.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο κ. Μάντης, οικονομολόγος στο επάγγελμα και πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή

Βελισσάριο το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η απουσία σημειώματος στο οποίο θα εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Αστυνομίας.

Πάντως, οι κοντινοί άνθρωποι του πρώην αντιδημάρχου υποστηρίζουν πως οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μάντη στην αυτοκτονία, «είναι καθαρά ηθικοί» και συσχετίζουν την αυτοκτονία του πρώην αντιδημάρχου με την υπόθεση της «μαύρης τρύπας» ύψους 1,3 εκ. ευρώ στα ταμεία του δήμου Ιωαννιτών.

Οι οικείοι του, υποστηρίζουν πως ασκήθηκε «αφόρητη πολιτική και ψυχολογική πίεση» στο πρόσωπο του πρώην αντιδημάρχου, η οποία τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς «φοβόταν την λαϊκή κατακραυγή στο πρόσωπο του επειδή η «μαύρη τρύπα» δημιουργήθηκε επί των ημερών που ο ίδιος ήταν στο θώκο του αντιδημάρχου Οικονομικών».

Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την περίπτωση ο πρώην αντιδήμαρχος να αποτελεί θύμα εκβιασμού…

Keywords
Τυχαία Θέματα