Οι Τούρκοι πάνε Γιάννενα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι γεγονός ότι η αύξηση στις αφίξεις Τούρκων τουριστών στα Ιωάννινα, ήταν και η αφορμή, για την φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη γειτονική χώρα .

Για ένα τριήμερο, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, διοργάνωσε ένα ταξίδι εξοικείωσης, στο οποίο συμμετείχαν οι κυριότεροι εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων της Κωνσταντινούπολης και της “Αγκυρας, με σκοπό να υπάρξει γνωριμία από

κοντά, σε τοποθεσίες, ξενοδοχεία, ώστε να δημιουργηθούν ελκυστικά τουριστικά πακέτα.

Η υπεύθυνη Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων της TURSAB κ. Berna Akar, η οποία συμμετείχε στην αποστολή στην Ήπειρο, εξέφρασε την αισιοδοξία για το ζήτημα.

«Το ενδιαφέρον των Τούρκων επισκεπτών θα αυξηθεί αισθητά το ερχόμενο διάστημα, μιας και πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες εισερχόμενου τουρισμού στην Ήπειρο, και πλέον η διαμόρφωση ειδικών συγκεκριμένων προγραμμάτων θα ενθουσιάσουν & ικανοποιήσουν κάθε Τούρκο επισκέπτη».

Αντίστοιχα στα πλαίσια της έναρξης συνεργασιών με Τούρκους πράκτορες, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, του Δήμου Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, θα οργανώσει στο προσεχές διάστημα, τουριστική επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη και την Αδριανούπολη.

Το άρθρο Οι Τούρκοι πάνε Γιάννενα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα