Οικονομέας: Αλαζονεία 100% με 16%-Παπαδημούλης: Είστε «γκεσέμια» (Βίντεο)

Σφοδρή αντιπαράθεση έλαβε χώρα σήμερα το πρωί κατά την πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και του δημοσιογράφου της εκπομπής Γιώργου Οικονομέα.

Η κόντρα ξέσπασε όταν ο κ. Οικονομέας άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για την μετεκλογική στάση του σε σχέση με την κυβέρνηση Αριστεράς, με τον κ. Παπαδημούλη να απαντά για μιντιακό σύστημα που δε θέλει το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος του είπε τότε: «Πήρατε το 16% και εμφανίζετε 100% αλαζονεία». Ο βουλευτής του Συνασπισμού ανταπάντησε: «Είστε γκεσέμια (σ.σ. το κριάρι που καθοδηγεί ένα κοπάδι πρόβατα)».

Με αυτή τη φράση, ο κ. Παπαδημούλης υπονόησε ότι το MEGA επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε «οι καναλάρχες, που έχουν συγκεντρώσει μεγάλη δύναμη, έχουν πάρει γραμμή κατά του κόμματός του και του επιτίθενται».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης δεν δέχτηκε την ατάκα του δημοσιογράφου και του απάντησε «καμία αλαζονεία, αυτά δεν θα τα λέτε σε εμένα, κάντε μου τη χάρη».

Ο χαρακτηρισμός «γκεσέμια» εξόργισε τον κ. Οικονομέα, ο οποίος ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει, κάτι που αυτός αρνήθηκε λέγοντας ότι ‘η κατηγορία περί αλαζονείας αποτελεί ύβρη».

Αφού πέρασαν κάποια λεπτά αντεγκλήσεων, τελικά σταμάτησε ο… καυγάς χωρίς κανείς εκ των δύο να ανακαλέσει.

Η σκηνή αντιπαράθεσης αρχίζει στο 05.00:

Keywords
Τυχαία Θέματα