Οικονόμου Twitter: «Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των παραγωγών»

Στο 1,8 δισ. ευρώ φτάνουν οι αποζημιώσεις και οι έκτακτες ενισχύσεις για τη ζωική και φυτική παραγωγή κατά τη διάρκεια της θητείας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου, σημειώνοντας ότι «αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι βρισκόμαστε, σταθερά, στο πλευρό των παραγωγών».

Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έγραψε στο Twitter: «Από την συγκρότησή της Κυβέρνησης μέχρι το τέλος Μαΐου οι πληρωμές για αποζημιώσεις και έκτακτες

ενισχύσεις για τη ζωική και φυτική παραγωγή φτάνουν συνολικά το 1,8 δισ. ευρώ. Με σχέδιο αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι βρισκόμαστε, σταθερά, στο πλευρό των παραγωγών».

Από την συγκρότησή της Κυβέρνησης μέχρι το τέλος Μαΐου οι  πληρωμές για αποζημιώσεις και έκτακτες ενισχύσεις για τη ζωική και φυτική παραγωγή φτάνουν συνολικά το 1,8 δισ. ευρώ. #Με_σχέδιο αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι βρίσκόμαστε, σταθερά, στο πλευρό των παραγωγών.

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) April 18, 2023

Το παρασκήνιο της εξόδου Γεωργούλη μετά την καταγγελία για βαριά κακοποίησηΆλβες: Παραδέχθηκε με την… πέμπτη ότι είχε συναινετική ερωτική επαφή με την 23χρονηΣοκ στην Ακρόπολη: Μαχαίρωσαν 18χρονο, νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΕυτυχία
Keywords
Τυχαία Θέματα