Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία

Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης στη μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο κέντρο της Αθήνας. Η πορεία της ΠΟΕ- ΟΤΑ, ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, από την Πλατεία Καραϊσκάκη στην οδό Καρόλου και κατέληξε στο σημείο εκκίνησης.

Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, και λίγο πριν ολοκληρωθεί η κινητοποίηση σημειώθηκε μικρή ένταση με τους

διαδηλωτές να εκσφενδονίζουν μερικά γιαούρτια. Δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν παραταγμένες μπροστά στην είσοδο χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν.

Περίπου 150 δίκυκλα συμμετείχαν στη διαδήλωση με πρώτη στάση το υπουργείο Εργασίας. Στη συνέχεια, έφτασαν στο Σύνταγμα όπου, μέσω της Όθωνος, κινήθηκαν προς το κτίριο της Βουλής, μπροστά από το οποίο έκαναν τη δεύτερη ολιγόλεπτη στάση. Κατόπιν, κινήθηκαν μέσω της Πανεπιστημίου και της Χαριλάου Τρικούπη, στην οδό Ιπποκράτους, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τέλος, η πορεία έφτασε στα γραφεία της ΠΟΕ- ΟΤΑ, στην οδό Καρόλου, όπου διαλύθηκε.

Οι επικεφαλής της Ομοσπονδίας τόνισαν, με κάθε τρόπο, ότι οι αντιδράσεις θα κλιμακωθούν, με προειδοποιημένες και απροειδοποίητες κινητοποιήσεις και ότι, σε καμία περίπτωση, τα επικείμενα μέτρα δεν θα γίνουν αποδεκτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα