Ομολόγησε ο ύποπτος για τη δολοφονία στην Ξάνθη

Ομολόγησε την ενοχή του ο 27χρονος άντρας που είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές την Πέμπτη για τη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση μιας 34χρονης κοπέλας στην Ξάνθη. Ο δράστης στο παρελθόν είχε απασχολήσει για υποθέσεις βιασμών και ναρκωτικών.

«Εχω αντιμετωπίσει δολοφονίες, βιασμούς, πυρπολήσεις ανθρώπων, αλλά αυτού του μεγέθους την αγριότητα δεν την έχω ξαναδεί», δήλωσε σοκαρισμένος ακόμα και ο ιατροδικαστής Θράκης, Παύλος Παυλίδης εξετάζοντας το πτώμα της κοπέλας, όπως αναφέρει το Xanthi

Press.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ. Γ. Γκοδοσίδης, σημείωσε ότι ο δράστης ακινητοποίησε την κοπέλα την στιγμή που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας της και την οδήγησε στον ακάλυπτο χώρο. Σύμφωνα με την ομολογία του, ο δράστης στη συνέχεια τη βίασε και για καλύψει τα ίχνη του την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε.

Η Ζωή Δαλακλίδου έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του δράστη/δραστών, ο οποίοι την ξυλοκόπησαν άγρια, την κατακρεούργησαν σεξουαλικά και την ώρα που ξεψυχούσε αβοήθητη την πυρπόλησαν ζωντανή με εύφλεκτο υγρό, αρπάζοντας και την τσάντα της πριν εξαφανιστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα