ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ attikipress.gr» από την εταιρεία με την επωνυμία ΝΣΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ στο εξής «η Διοργανώτρια»), μέσω του site www.attikipress.gr (στο εξής «το site»).

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη

και οι υπάλληλοι των εταιρειών ΝΣΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ και ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ ΔΗΜ. ΞΥΔΙΑΣ καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού.

2. Διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού: από Παρασκευή 14/12/2012 έως και Πέμπτη 31/1/2013.

3. Το Έπαθλο:
Ο νικητής, που θα αναδειχθεί με κλήρωση, θα κερδίσει ένα ταξίδι 4 ημερών για 2 άτομα στην Βιέννη όπως παρακάτω περιγράφεται:

Βιέννη
Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη & Παρασκευή από 7/1 έως 31/3 (εκτός εορταστικών περιόδων 25ης Μαρτίου και Αποκριάς)
4 ημέρες


1η ημέρα: Αθήνα - Βιέννη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για Βιέννη. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια βόλτα στην πόλη του βάλς και της κλασσικής μουσικής για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας που με τα αξιοθέατά, τα θεάματα και την αγορά της είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψει. Για το δείπνο σας, θα σας προτείνουμε να επιλέξετε τις παραδοσιακές βιεννέζικες κρασοταβέρνες του Γκρίντσινγκ ή του Νοϊστιφτ αμ Βάλντε, που με τις τοπικές σπεσιαλιτέ, την βιεννέζικη μουσική και το περίφημο κρασί τους, θα σας μαγέψουν.

2η ημέρα: Βιέννη - Πανοραμική ξενάγηση
Πρωινό και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγηση με το Ρεβδυς (τουριστικό λεωφορείο Βιέννης) που θα ξεκινήσει με τον γύρο της Ρίνγκστράσσε, το κέντρο της πόλης, όπου θα θαυμάσετε τα μοναδικά κτίρια, όπως την Ένωση Φίλων Μουσικής, την Κρατική Όπερα, το νεογοτθικό Δημαρχείο, τα δίδυμα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα χειμερινά ανάκτορα των αψβούργων Χόφμπουργκ που διαθέτουν 18 πτέρυγες, 54 σκάλες και 2.600 δωμάτια, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το ελληνοπρεπές Κοινοβούλιο με την πρόσοψη αντίγραφο της Ακαδημίας Αθηνών και τον εντυπωσιακό νεογοτθικό ναό Φοτιβκίρχε.

3η ημέρα: Βιέννη - (ελεύθερη μέρα) - Προαιρετική Δάση Βιέννης
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά σας προτείνουμε μία εκδρομή (αγγλόφωνη) στα πανέμορφα Νότια δάση της Βιέννης. Μετά την Ρωμαϊκή πόλη Μπάντεν, που είναι γνωστή για τις θέρμες της, θα περάσουμε από την ρομαντική κοιλάδα Helenental και θα φτάσουμε στο παλαιό κυνηγετικό κατάλυμα του Mayerling, όπου ο Πρίγκηπας Rudolph με την Βαρόνη Vetsera βρήκαν τραγικό θάνατο το 1889. Θα δούμε την μονή του Heiligenkreuz (1133) με τα ερείπια του Babenberger.Στην συνέχεια θα περάσουμε από το Höldrichsmühle για να φτάσουμε στο Seergrotte. Μετά από μία βαρκάδα στην υπόγεια λίμνη θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής στην Βιέννη.

4η ημέρα: Βιέννη - Αθήνα
Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα.


Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια με Αustria ή Aegean
3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ στο Hotel Austria Trend Annanas (ή παρόμοιο ξενοδοχείο 4*)
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βιέννης
Πανοραμική Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης με το ΡΕΒΔΥΣ (Τουριστικό Λεωφορείο Βιέννης) με ακουστικά στα
Ελληνικά για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Ταξιδιωτικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων € 148 (σημερινή τιμή) κατ΄ άτομο
Οι προαιρετικές εκδρομές, όπου αναφέρονται
Προσωπικά έξοδα
Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Σημείωση:
Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν για εορταστικές περιόδους & περιόδους τοπικών συνεδρίων.
Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη (ισχύει για τους κατόχους ελληνικών διαβατηρίων και ταυτοτήτων)

Παρατηρήσεις διαγωνισμού:
1) Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Βιέννη (2 ενήλικες ή 1 ενήλικας και ένα παιδί) όπως περιγράφεται ανωτέρω. Ο Νικητής θα ανακοινωθεί από την σελίδα του Διοργανωτή στο facebook.
2) Οι φόροι αεροδρομίων είναι επιπλέον του δώρου και καταβάλλονται στα γραφεία μας αναλόγως της ημερομηνίας αναχώρησης του ταξιδιού. Οι φόροι αεροδρομίου που αναφέρονται ενδέχεται να τροποποιηθούν και οριστικοποιούνται κατά την ημέρα έκδοσης των εισιτηρίων).
3) Τα αεροπορικά εισιτήρια αφορούν μόνο θέσεις σε οικονομικούς ναύλους (economy class)
4) Η διαμονή στα ξενοδοχεία πραγματοποιείται σε standard δίκλινα δωμάτια.
5) Ο νικητής του διαγωνισμού πρέπει να αποδεχθεί του γενικούς όρους συμμετοχής στις υπηρεσίες της Acadimos Travel όπως αυτοί αναφέρονται στο http://www.acadimostravel.gr/oroi-simmetoxis.html
6) Ο νικητής του διαγωνισμού είναι υπεύθυνος για τα ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία απαιτούνται για να ταξιδέψει στον προορισμό. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν είναι κάτοχος ελληνικής υπηκοότητας θα πρέπει να ενημερωθεί από την πρεσβεία της χώρας του για τα ταξιδιωτικά έγγραφα που απαιτούνται ώστε να ταξιδέψει στο συγκεκριμένο προορισμό καθώς και να φροντίσει για την έγκαιρη απόκτηση τους.
7) Το δώρο του διαγωνισμού σε καμία περίπτωση δεν εξαργυρώνεται. Ο νικητής έχει τη δυνατότητα - μόνο κατόπιν συμφωνίας με την Acadimos Travel - την αλλαγή δώρου του με κάποιο εφάμιλλο.
8) Ο νικητής του διαγωνισμού οφείλει να ενημερώσει την Acadimos και να πραγματοποιήσει την κράτηση θέσεων στην εκδρομή τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης (σύμφωνα με τις ήδη προγραμματισμένες αναχωρήσεις).
9) Το ανωτέρω πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ροή χωρίς καμία παράλειψη.


4. Διενέργεια διαγωνισμού - Τρόπος συμμετοχής:
4.1. Κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει like στη σελίδα του attikipress.gr στο Facebook και να συμπληρώσει τα στοιχεία του στη σχετική φόρμα, οπότε θα συμμετέχει στην κλήρωση. Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση όλων των στοιχείων που ζητούνται. Όλοι όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετέχουν στην κλήρωση.
4.2 Μετά την ανάδειξη του τυχερού η Διοργανώτρια θα επικοινωνήσει μαζί του για να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το έπαθλο. Αν ο νικητής δεν αποδεχθεί το έπαθλο, μπορεί να γίνει εκ νέου κλήρωση. Εφόσον ο νικητής δεν αναζητήσει το έπαθλο έως την 15/2/2013, μετά από αυτή την ημερομηνία παύει να ισχύει το έπαθλο και ο νικητής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα.
4.3. πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, τους όρους του και τα ονόματα των νικητών μπορεί να δημοσιοποιούνται με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο ή τρόπο κατά την κρίση της Διοργανώτριας, είτε στο internet, είτε στον Τύπο είτε στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

5. Λοιποί όροι:
5.1. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλλει τους όρους διενέργειας του Διαγωνισμού, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του ή να τον ανακαλέσει, ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.
5.2. Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια.
5.3. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.
5.4. Το όνομα του νικητή του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει η Διοργανώτρια, η οποία και διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιήσει τον τυχερό που θα κερδίσει το έπαθλο με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο, όπως –ενδεικτικά και όχι περιοριστικά– φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει κάθε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του επάθλου, χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή προς τους συμμετέχοντες.
5.5. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον νικητή και επανάληψης του Διαγωνισμού, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.
5.6. Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από τη Διοργανώτρια αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Ο συμμετέχων και υποκείμενο επεξεργασίας των προσωπικών στοιχείων, που αναφέρονται ανωτέρω, έχει δικαίωμα πρόσβασης, εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των στοιχείων του που τηρούνται κατά τις ειδικότερες διατάξεις του Ν. 2472/1997, καθώς επίσης και δικαίωμα πρόσβασης με τη βοήθεια εξουσιοδοτημένου προσώπου της Διοργανώτριας.
5.7. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.
5.8. Οι όροι διενέργειας και συμμετοχής στον Διαγωνισμό δημοσιεύονται στο διαδικτυακό τόπο της Διοργανώτριας (http://www.attikipress.gr/) ή στην σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/attikipress.

Keywords
25η μαρτιου, αεροπορικά εισιτήρια, εταιρεία, νσκ, επε, site, διακοπεσ, ακαδημοσ, αθηνα, βενιζελος, άφιξη, θεατρο, εισιτήρια, aegean, hotel, austria, φοροι, facebook, travel, http, συγκεκριμένο, συμμετοχή, σημαίνει, ρητά, φιλμ, https, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, 600 δις, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, ημερομήνια, κληρωση, βιντεο, ακαδημοσ, ρητά, νικητη, διακοπεσ, μουσικη, νσκ, ξενοδοχεια, ονοματα, προγραμμα, ραδιοφωνο, τηλεοραση, φωτογραφιες, aegean, αγορα, αεροπορικα, αεροπορικά εισιτήρια, αεροδρομιο, ακουστικα, άφιξη, βιεννη, βοηθεια, γινει, γνωριμια, γραφεια, διδυμα, δυνατοτητα, δωματια, δωρο, εγγραφα, εισιτήρια, επε, εταιρεία, ετος, ευρωπη, υπηρεσιες, ισχυει, ζητουνται, φιλμ, ιστορικο, κρασι, κτιρια, λεωφορειο, ξενοδοχειο, ονομα, οπερα, πεμπτη, ροη, προγραμματα, πρωινο, σιγουρο, συγκεκριμένο, συνεχεια, συμμετοχή, ταυτοτητα, φορμα, austria, http, δικαιωμα, εκδρομες, εκδρομη, ενωση, hotel, https, κοιλαδα, travel, πληροφοριες, σημαίνει, site, ταξιδι, τυχερο, θεσεις
Τυχαία Θέματα