ΟΣΦΠ – ΑΕΚ: Ντέρμπυ αξιώσεων

Μετά το στραβοπάτημα στην Τούμπα (έχασε από τον ΠΑΟΚ με 2-0) ο Ολυμπιακός με «φουλ τις μηχανές του» αγωνίζεται με την ΑΕΚ, η οποία την Τετάρτη έπαιξε στο αθηναϊκό ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι, που δεν θέλουν να βρεθούν μπροστά σε έκπληξη, θα θελήσουν από την αρχή να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ

θα προσπαθήσει να αποδείξει πως η ήττα της (1-5) πριν λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ από τον πρωταθλητή ήταν «ένα τυχαίο γεγονός»!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Ο Πορτογάλος προπονητής του πρωταθλητή ο Πέδρο Μάρτινς δεν προτίθεται να αλλάξει το σύστημά του. Έτσι και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (με το ίδιο αγωνίστηκε και με τον Αστέρα την Τετάρτη!) θα παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ θα επανέλθει και ο τραυματίας Μπα. Φύλακας άγγελος στο τέρμα των ερυθρολεύκων θα είναι ο Σα. Ο Σεμέδο και ο Παπασταθόπουλος θα σχηματίσουν την τριάδα των κεντρικών μπακ. Στην μεσαία γραμμή ο Εμβιλά με τον Καμαρά θα δεσπόζουν. Και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. «Κουμανταδόρος» θα είναι ο Φορτούνης. Παράλληλα, υπάρχει σκέψη να παίξει και ο Βαλμπουενά, με τον Μασούρα στην αριστερή πτέρυγα!

ΟΣΦΠ – ΑΕΚ: Σε αμυντική διάταξη η Ένωση

Απο την πλευρά του ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ, θα παρουσιάσει την ΑΕΚ έτσι ώστε να μην δεχθεί γρήγορα γκολ από τον Ολυμπιακό! Θα προσέξει ιδιαίτερα την άμυνά του και θα κτυπήσει με αντεπιθέσεις! Ο Μάνταλος θα αναλάβει και πάλι τον ρόλο του μαέστρου. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα ή ο Ανσαριφάρντ. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες, έχει 90! Η ΑΕΚ έχει κερδίσει 67 φορές, ενώ άλλοι 47 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Διαβάστε ακόμηΚάτι «χρωστάει» ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό!
Keywords
Τυχαία Θέματα