Π. Παναγιωτόπουλος: Η κυβέρνηση δε μπορούσε να κλείνει τα μάτια

Υπέρ του μέτρου της επίταξης στο μετρό τάχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε ομιλία του στη Βουλή, τόνιζοντας ότι η κυβέρνηση «έπραξε ό,τι έπραξε για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο».

«Πήρε τις συγκεκριμένες αποφάσεις διότι δε μπορούσε να κλείνει τα μάτια απέναντι στο γεγονός ότι βρίσκονται σε ομηρία δύο με τρία εκατομμύρια πολίτες που

καθημερινά μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς», πρόσθεσε.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε όλες τις πλευρές να αποφύγουν τη στρατηγική της έντασης, διότι, όπως είπε, «η ένταση οδηγεί σε ακρότητες και οι ακρότητες οδηγούν σε διχασμό που μπορεί να βλάψει τη χώρα».

Την τοποθέτηση του κ. Παναγιωτόπουλου, σχολίασε ο κ. Δρίτσας, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση «είναι εκείνη που μεθοδεύει τη στρατηγική της έντασης.

«Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για την απόφαση της κυβέρνησης και να ευχηθώ στον παριστάμενο υπουργό Άμυνας, την επόμενη φορά που θα προσέλθει στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, να μην έχει διευρυνθεί το χαρτοφυλάκιο του στην κατεύθυνση ανάληψης υπουργικών καθηκόντων του τομέα Εργασίας και του τομέα Δημόσιας Τάξης», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα