Πάει για το 7 στα 7 η Ρεάλ

Για τη φάση των «16» του Champions League η Ρεάλ ταξιδεύει απόψε στην παγωμένη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (19:00), με την ομάδα του Μουρίνιο να ψάχνει το απόλυτο (εφτά στα εφτά) στις αναμετρήσεις της στη φετινή διοργάνωση.

Η Ρεάλ με τη ψυχολογία στα ύψη (έχει ξεφύγει δέκα βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα) και έχοντας ήδη το απόλυτο (έξι στα έξι) στη φάση των ομίλων του Champions League,

επιθυμεί να κάνει απόψε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Οι «Μερένχες», οι οποίοι δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ σε εκτός έδρας ματς στη φάση των ομίλων, θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση που έχει ο Ζοσε Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος ως προπονητής της Ίντερ δύο χρόνια πριν είχε περάσει νικηφόρα από το «Λουζνίκι», επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ με 1-0, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης .

Στην αντίπερα όχθη, οι Ρώσοι εκτός από την τρίμηνη αγωνιστική απραξία έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα με απουσίες παικτών, όπως αυτή του Βάγκνερ Λοβ, που επέστρεψε στην Βραζιλία (στη θέση του αποκτήθηκε από την Φένλο ο 19χρονος Αχμέντ Μούσα), ενώ οι Ακινφέεβ και Χόντα θεωρούνται αμφίβολοι λόγω τραυματισμού και o Γκαμπούλοβ επέστρεψε στην Ανζί (μετά το πέρας του δανεισμού του) πριν από λίγες εβδομάδες. Καταλαβαίνει κανείς πως το έργο των γηπεδούχων γίνεται ακόμα πιο δύσκολο κόντρα στη «Βασίλισσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα