Παλαμάς πλημμύρα: Η στιγμή που μία ηλικιωμένη αντικρίζει τον γιο της

Ισχυρό ήταν το πλήγμα που δέχθηκε ο Παλαμάς Καρδίτσας από την κακοκαιρία Daniel, με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου να αποτυπώνει την αγωνία των κατοίκων για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Mετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τον Παλαμά Καρδίτσας ένας νεαρός βρέθηκε στο χωριό ψάχνοντας την ηλικιωμένη μητέρα του που είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα στο Twitter, ο νεαρός άνδρας κατάφερε να φτάσει στο σπίτι μέσα από τους πλημμυρισμένους δρόμους φωνάζοντας τη μητέρα του.

Μπαίνοντας

στο σπίτι την είδε ξαπλωμένη στο κρεβάτι να ανοίγει τα χέρια της για να τον αγκαλιάσει: «Πού είσαι βρε αγόρι μου;» ακούγεται να λέει σε απόγνωση. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού των κατοίκων από τα πλημμυρισμένα χωριά στην Καρδίτσα, με τουλάχιστον τέσσερις βάρκες με εθελοντικές ομάδες από Θεσσαλονίκη, Χανιά και Αθήνα να επιχειρούν στο χωριό Βλοχός, που βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τη Μεταμόρφωση.

-“Μάνα ;!”
-“Που είσαι βρε αγόρι μου!”

Συγκίνηση και ανακούφιση !#πλημμυρες #Παλαμας #καρδιτσα #κακοκαιριαDaniel pic.twitter.com/lnXkLrKfAf

— omg3lolz (@omg3lolz) September 9, 2023

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου 50 με 60 άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι επί τέσσερις ημέρες στον Βλοχό αλλά και στον Κοσκινά έχουν διασωθεί, ενώ στον Παλαμά η κατάσταση δείχνει καλύτερη καθώς τα νερά έχουν αρχίσει να αποτραβιούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα