Παναγιώτης Ραφαήλ σχολείο: Πρώτη μέρα στο θρανίο!

Η Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο για χιλιάδες μαθητές που έκαναν τον καθιερωμένο “Αγιασμό”. Ανάμεσά τους ήταν, “πρωτάκι”, και μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ που πριν μερικά χρόνια είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια υγείας του. Ειδικότερα, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, πριν μερικά χρόνια, είχε καταφέρει με τη βοήθεια χιλιάδων Ελλήνων να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και να υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία που αποδείχτηκε σωτήρια για τη ζωή του.

Από τότε, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ πετυχαίνει διαρκώς ολοένα και περισσότερες

μικρές και μεγαλύτερες νίκες, με τους περήφανους γονείς του να προχωρούν σε αναρτήσεις στα social media, ενημερώνοντας τον κόσμο για την πρόοδό του. Τη Δευτέρα, ήρθε λοιπόν και για αυτόν, όπως και για χιλιάδες άλλα “πρωτάκια”, να πάει για πρώτη φορά στο δημοτικό σχολείο.

“Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!

Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!!” γράφουν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ στην ανάρτησή τους.

Δείτε την πλήρη ανάρτησή τους:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναγιώτης Ραφαήλ, Πρώτη,panagiotis rafail, proti