Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για τον Κουρμπέλη

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ο Παναθηναϊκός κινείται στον αστερισμό του Φατίχ Τερίμ. Τις τελευταίες ώρες, οι Τούρκοι συνέδεσαν τους πρασίνους με τον Τάσο Μπακασέτα, ενώ λίγες ώρες αργότερα έγινε το ίδιο και με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα Kuzey Anadolu, οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον 30χρονο κεντρικό μέσο, ο οποίος δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής

στην ομάδα της Τραπεζούντας, η ομάδα που αγωνίζεται και ο Τάσος Μπακασέτας αλλά και ο Ταξιάρχης Φούντας, έχοντας μόλις πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα με κανένα τέρμα.

Θυμίζουμε ότι ο Κουρμπέλης έφυγε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στην Τραμπζονσπόρ, έπειτα από 5,5 χρόνια παρουσία στο τριφύλλι έχοντας 149 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 7 τέρματα.

Ενδιαφέρον και από Τουρκία

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Κουρμπέλη να ψάχνει μια ομάδα στην Τουρκία ώστε να συνεχίσει δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες και αν δεν αλλάξουν τα πράγματα να αναζητήσει την τύχη του μετά το καλοκαίρι και τη συμμετοχή ή μη της Εθνικής στο Euro 2024.

Μάλιστα υπάρχουν ομάδες στη γειτονική χώρα που έχουν εκφράσει έως τώρα το ενδιαφέρον τους χωρίς όμως ακόμα να έχουν καταθέσει πρόταση στην Τράμπζονσπορ, οπότε όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Έλληνα μέσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ενδιαφέρον, Κουρμπέλη,panathinaikos, endiaferon, kourbeli