Πανέτοιμη και με αλλαγές η Εθνική

Διπλή ήταν η Κυριακάτικη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έτσι ώστε να είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν την προσεχή Τρίτη (15 Οκτωβρίου 20.00). Στην απογευματινή προπόνηση ο Πορτογάλος προπονητής Φερνάντο Σάντος, έδειξε κάποια πράγματα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο τελευταίο ματς του ομίλου και η οποία θα έχει αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες.

Στην πρωινή

προπόνηση όπως γράφει το sport24.gr ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν φανέρωσε τα πλάνα του, καθώς είχε περισσότερο τον χαρακτήρα του χαλαρώματος σε αντίθεση με το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε στο 4-3-3 τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χολέμπας στο αριστερό και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη-Σιόβα.

Στην μεσαία γραμμή η τριάδα ήταν Ταχτσίδης, Κονέ, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή).

Θέση στην μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Τζιόλης (αντί του Ταχτσίδη), ο οποίος μαζί με τον Παπασταθόπουλο (δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα για λόγους ξεκούρασης) έκαναν την Κυριακή ατομικό πρόγραμμα (αποφόρτιση).

Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα (14/10) με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά στις 17.30 το απόγευμα, ενώ ο Σάντος θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου λίγο νωρίτερα στις 16.45.

Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας του Λιχτενστάιν είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και η συνέντευξη Τύπου στις 19.30 στον ίδιο χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα