Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για το διπλό…

Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο προπονητής του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Φετφατζίδη και να αφήνει εκτός τον Βλαχοδήμο.

Ο προπονητής συμπεριέλαβε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, παίρνοντας στο ΟΑΚΑ τους Κάρολ, Μέγερι, Σιόβα, Χολέβα, Μανωλά, Τοροσίδη, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φέισα,

Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο και Κοντρέρας.

Εκτός έμειναν οι Βλαχοδήμος, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Τάτος, Ζαραδούκας, ο τραυματίας Λυκογιάννης και ο Ντιόγκο ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα

Ο Πορτογάλος έδωσε έμφαση στην τελευταία προπόνηση στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, όπως και στις στημένες φάσεις. Η καλή διάθεση και το πάθος ήταν φανερά στο δίτερμα που ακολούθησε, με τον Ζαρντίμ να επιβραβεύει τις καλές προσπάθειες, αλλά και να δίνει διαρκώς οδηγίες και εντολές για πίεση πάνω από τη μεσαία γραμμή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονται  αγωνιστικά το καλύτερο σημείο τους και ψυχολογικά από τις αρχές της περιόδου. Έχουν βελτιώσει σημαντικά την εικόνα τους παράλληλα η νίκη επί της Άρσεναλ την περασμένη Τρίτη τους τόνωσε και άλλο το ηθικό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το δελτίο Τύπου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, πραγματοποίησαν σήμερα Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στο κομμάτι της τακτικής, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην προβαίνει σε δοκιμές ενδεκάδας, αλλά να είναι διαρκώς πάνω από τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας οδηγίες.

Η επιθετική και αμυντική λειτουργία, τόσο κατά τη διάρκεια μίας κανονικής φάσης όσο και μίας στημένης φάσης, ήταν τα κύρια σημεία στα οποία έριξε το βάρος ο Πορτογάλος τεχνικός. Στο δίτερμα που έγινε οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν πάθος και διάθεση, πετυχαίνοντας όμορφα γκολ τόσο ως δημιουργίες όσο και ως τελειώματα.

Αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι δεν υπάρχουν και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε την αποστολή που θα μεταβεί αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Αυτήν απαρτίζουν οι:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Το δικό το πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν επελέγησαν για την αποστολή, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη».

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα