Πανιώνιος, η έκπληξη του πρωταθλήματος

Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League ακούει στο όνομα Πανιώνιος, με το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να κάνει πράγματα και θαύματα στις πρώτες έξι αγωνιστικές, φιγουράροντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με πέντε νίκες και μόλις μία ήττα. 

Τείνει να γίνει σύνθημα το γνωστό σλόγκαν των «Δέκα Μικρών Μήτσων» του Λάκη Λαζόπουλου. Η ομάδα της πλατείας της Νέας Σμύρνης, με την τρέλα, τα

νιάτα και την έλλειψη φόβου που τη διακρίνει, κάνει πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα που θα ζήλευαν παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όταν η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Άρης στην δέκατη τέταρτη και ο Παναθηναϊκός στην όγδοη, τότε στη Νέα Σμύρνη έχουν πολλούς λόγους να είναι περήφανοι για την ομάδα τους, η οποία ολοένα κερδίζει περισσότερο κόσμο.

Και αυτό γιατί κάποια «πιτσιρίκια» εκεί στην πλατεία έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο. Οι «καψούρες» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας μέχρι στιγμής πορεία πρωταθλητισμού. Οι «κυανέρυθροι», έχοντας στο ενεργητικό τους πέντε νίκες στις έξι πρώτες στροφές της Super League, βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Ο πρωτομάστορας της επιτυχίας της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στο ντεμπούτο του σε πάγκο συλλόγου, οδηγεί τον Πανιώνιο εκ του ασφαλούς, αποδεικνύοντας πως τα δείγματα για το μέλλον είναι σπουδαία, τόσο για τον ίδιο όσο και για τα ελληνόπουλα της ομάδας. Μία παρακαταθήκη πολύ σημαντική για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της εθνικής ομάδας.

Στην παρθενική του εμφάνιση σε πάγκο ομάδας, ο «Ελέ» δείχνει ώριμος όσο ποτέ. Μετρημένος στα λόγια του και χωρίς έπαρση, ο ίδιος μεταλαμπαδεύει τη ίδια φιλοσοφία και στους παίκτες της ομάδας. Έχοντας ζήσει μεγαλειώδεις στιγμές από Champions League και Serie A, έχοντας φορέσει τη φανέλα μεγάλων ομάδων και έχοντας στο παλμαρέ του πολλούς τίτλους, ο «Μητσάρας» δείχνει έτοιμος όσο ποτέ. Έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Ο ίδιος αρκείται σε μικρά και σταθερά βήματα, τα οποία μέχρι στιγμής οδηγούν σε μεγάλα πράγματα. 

Ο χρόνος θα δείξει το μέλλον του Ελευθερόπουλου στην προπονητική. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν κάνεις κάτι με αγάπη, κάποια στιγμή θα δικαιωθείς. Ο «Ελέ» αγαπάει το ποδόσφαιρο και η δικαίωση αργά ή γρήγορα θα έρθει. Μένει να δούμε σε ποιον πάγκο θα τον βρει η καταξίωση, την οποία ο ίδιος επιθυμεί. Κι αν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα, το μέλλον σίγουρα του ανήκει.

Keywords
Τυχαία Θέματα