Παντελής Θεοχάρης: Προσπαθεί να μείνει «καθαρός»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το μοντέλο Παντελής Θεοχάρης, αμέσως μετά από την αποφυλάκισή του. Ο 26χρονος άντρας είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ όπως είχε δηλώσει τότε ο ίδιος τα ναρκωτικά ήταν μόνο για προσωπική χρήση εκείνου και της κοπέλας του. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Μίλα», όλα ξεκίνησαν πριν από 7 χρόνια που βρισκόταν στο Μιλάνο για δουλειές. Από τον περίγυρο της δουλειάς του του πρότειναν να

δοκιμάσει τα ναρκωτικά και αυτή ήταν η αρχή του τέλους για αυτόν.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα, «όταν δεν έπαιρνα τη δόση μου, αισθανόμουν πεσμένος, αδύναμος, δεν είχα όρεξη, ήμουν άλλος άνθρωπος». Επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει τα ναρκωτικά αυτός και η φίλη του, που ήταν επίσης χρήστης. Μπαίνουν στην φυλακή. Και εκείνη μοντέλο στο επάγγελμα προσπαθεί να απεξαρτηθεί και τα καταφέρνει. Εκείνος αποφυλακίζεται, αλλά δεν τα κόβει. Σε έλεγχο που του έκαναν, τον συνέλαβαν για δεύτερη φορά και ξαναμπήκε φυλακή. «Τη δεύτερη φορά τρελάθηκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μου στοίχισε πολύ.
Θέλω να ξεκόψω από τα ναρκωτικά, το έχω πάρει απόφαση. Θέλω να βρω και μια δεύτερη δουλειά για να ξεφεύγω, ίσως και να παντρευτώ, όταν ξεμπλέξω από τα ναρκωτικά».
Πηγή: star.gr

Keywords
Αναζητήσεις
παντελης θεοχαρης τατιανα, παντελης θεοχαρης
Τυχαία Θέματα