ΠΑΟ: Επειγόντως νίκη απόψε κόντρα στον Ατρόμητο

Να αφήσει πίσω τη ντροπιαστική ήττα από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, θέλει απόψε η ομάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο στη Λιβαδειά (20:30 novasports), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής

της Σούπερ Λιγκ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι «πράσινοι», οι οποίοι… ξενιτεύτηκαν στο γήπεδο του Λεβαδειακού λόγω συναυλίας στο ΟΑΚΑ, θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο απέναντι στον αήττητο στο πρωτάθλημα Ατρόμητο, καθώς η ομάδα του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεφύγει 10 βαθμούς, μόλις τέσσερις αγωνιστικές από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Φερέιρα περιμένει το ξύπνημα των παικτών του, μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παρατάσσοντας σύστημα 4-2-3-1 χρησιμοποιώντας τους εξής έντεκα: Ο Καρνέζης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα, ο Πίντο θα έχει παρτενέρ τον Μπουμσόνγκ, δεξιά του τον Βύντρα και αριστερά τον Σπυρόπουλο. 

Στο κέντρο, αμυντικό χαφ θα είναι ο Βιτόλο και θα έχει δίπλα του τον Μαρίνο, ο οποίος θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη. Μπροστά τους, οι Μαυρίας, Φορναρόλι και Σισοκό θα είναι η τριάδα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, θα επιστρέψει ο Τοτσέ.

Από την άλλη, η ομάδα του Ατρόμητου θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία στο πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητος για ακόμη μία αγωνιστική. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα χρησιμοποιήσει το 4-5-1, με τον Ιτάνζ να είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, μπροστά του από δεξιά προς αριστερά αναμένεται να παραταχθούν οι Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης. Στο κέντρο, οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο, ο Μπέλιτς δεξί χαφ, ο Επστάιν αριστερό και ο Καραμάνος στην κορυφή. 

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα