Ανατροπή με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ – Τι συμβαίνει με Γκαρσία

ΠΑΟΚ – Ουάρντα: Το πέρασμα του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ δεν είναι το πρώτο. Η αγωνιστική παρουσία του παίκτη στο δικέφαλο του βορρά, όμως, είναι με διαφορά καλύτερη από ότι στην προηγούμενη παρουσία του. Αυτό που κάνει τη διαφορά ακούει στο όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ, του Πάμπλο Γκαρσία. Στον Ουάρντα αρέσει πολύ να δουλεύει με τον Γκαρσία, για αυτό παρουσιάζεται διαφορετικός αυτή τη φορά στον ΠΑΟΚ.

Δεν πρέπει

να ξεχνιέται, άλλωστε, πως είχε γίνει μεγάλο θέμα όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν αποφασίσει να διακόψουν τον δανεισμό του Ουάρντα στο Βόλο. Και ζήτησαν στον παίκτη να επιστρέψει στον σύλλογο που ανήκει για να διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα. Αυτό, διότι ουδείς αμφισβήτησε ποτέ το ταλέντο του, αλλά πολλοί επέμεναν οτι δεν κατάφερε ποτέ να… ενσωματωθεί 100% στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Ουάρντα: Ο Πάμπλο η διαφορά

Η μεγάλη διαφορά, σύμφωνα με όλους τους παρατηρητές είναι ότι δεν μπορούσαν να τον “αγγίξουν” οι προπονητές που προυπήρξαν του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Πλέον αυτό άλλαξε. Του αρέσει να δουλεύει με τον Πάμπλο Γκαρσία και όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει ότι αυτή είναι η διαφορά που υπάρχει τώρα στον Δικέφαλο σε σχέση με προηγούμενες θητείες του παίκτη.

Ολα αυτά, πάντως, σε μία συγκυρία που όλα βαίνουν καλώς γι αυτόν. Μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει όταν θα έρθει ένα κακό αγωνιστικό διάστημα για εκείνον ή την ομάδα. Οταν χρειαστεί να μείνει στον πάγκο.

Δείτε ακόμη: Με δύο γκολ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ 3-2 στη ΣεβίλληΡεκόρ με 14,60μ. Η Παπαχρήστου με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τέλος από ΑΕΚ, ανακοινώθηκε στη Χάιντουκ ο Μάρκο Λιβάγια
Keywords
Τυχαία Θέματα