Παπουτσάκη Πάμε Δανάη: «Ήταν μια εποχή που με μισούσαν όλοι»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αντώνη Λαγουδάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις εμφανίσεις της, τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο δύσκολα της φέρθηκαν τα media κάποια περίοδο. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα restart στην καριέρα της. Μετά τη συμμετοχή

της στην «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, ήρθαν τρεις γεμάτες σεζόν στα «Καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ1, αρκετές θεατρικές παραστάσεις και οι μουσικές εμφανίσεις της ηθοποιού, η οποία είναι πλέον πολύ ενεργή και στο τραγούδι.

«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας και να μας σπρώξει στην άκρη και να αρχίσει να φωνάζει. Σε τηλεοπτικό γύρισμα μου έχει τύχει να λιποθυμήσει κοπέλα επειδή έπαθε θερμοπληξία από την ζέστη», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. Όπως αναφέρει πει και στο παρελθόν, η περίοδος που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη βιογραφική σειρά του ALPHA, ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για περισσότερους από ένα λόγους.

Η περίοδος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Όταν έκανα την Αλίκη είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος. Τότε είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς έμενα, κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν. Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν κίτρινες θεωρητικά. Δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές, αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές. Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια», τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφορικά με τον ρόλο της υποδυόμενη την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η εμπειρία της από κάποιες συνεντεύξεις

Στη συνέχεια, αναφορικά με τις ερωτήσεις που της γίνονταν τότε από δημοσιογράφους και το κυνηγητό που είχε υποστεί στην προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν κίτρινες θεωρητικά. Δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές, αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές». Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της σχολίασαν ότι εκείνη η εποχή της τηλεόρασης ήταν σαφώς πιο άγρια από την τωρινή, αφού πλέον οι δημοσιογράφοι και οι εκπομπές δεν λειτουργούν με αντίστοιχο τρόπο. «Πλέον, άγρια έχουν γίνει τα social media», σχολίασε τότε η παρουσιάστρια, η οποία έχει τη δική της μεγάλη εμπειρία από επιθέσεις στο Instagram, όπως έχει μοιραστεί αρκετές φορές με το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπουτσάκη Πάμε Δανάη, Ήταν,papoutsaki pame danai, itan