Παραιτήθηκε ο Διευθυντής της CIA λόγω εξωσυζυγικής σχέσης

Μια εξωσυζυγική σχέση ήταν ικανή να ωθήσει σε παραίτηση τον Διευθυντή της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους ο οποίος με επιστολή παραίτησης προς τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει μια λαμπρή σταδιοδρομία στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ «Η απόφαση του Ντέιβιντ να παραιτηθεί αντιπροσωπεύει την απώλεια ενός από τους πλέον αξιοσέβαστους

δημόσιους λειτουργούς της χώρας μας», χωρίς να αναφέρει το λόγο για την παραίτηση αυτή.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα αποδέχτηκε την παραίτηση του διευθυντή της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους, επαινώντας τον ως ένα από τα πιο σημαντικούς στρατηγούς της γενιάς του και εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, θα συνεχίσει να ευδοκιμεί. «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η CIA θα συνεχίσει να αναπτύσσει τη βασική της αποστολή, και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον αναπληρωτή διευθυντή, Μάικλ Μορέλ», ανέφερε ο Ομπάμα σε γραπτή του δήλωση.

Όπως είπε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών οι σκέψεις και οι προσευχές του συνοδεύουν τον στρατηγό Πετρέους και τη σύζυγό του. «Τους εύχομαι το καλύτερο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» σημείωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Πετρέους, όπως ανάφερε σε μήνυμά του προς το προσωπικό της CIA ότι παραιτήθηκε εξαιτίας μιας εξωσυζυγικής σχέσης.

«Μετά από 37 χρόνια γάμου, έκανα μια εξαιρετικά κακή επιλογή δεσμευόμενος σε μια εξωσυζυγική σχέση. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, τόσο ως συζύγου όσο και ως επικεφαλής ενός οργανισμού όπως ο δικός μας», σημειώνει ο Πετρέους.

Και μετά σου λένε CIA και μυστικότητα. Εδώ δεν μπόρεσε να κρύψει την εξωσυζυγική του σχέση….

Keywords
Τυχαία Θέματα