Παραιτήθηκε ο Π. Βλαχάκης, τι δηλώνει ο Δήμαρχος

Με αφορμή την παραίτηση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών στο δήμο Πικερμίου-Ραφήνας, ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χριστόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέτρο Βλαχάκη, τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκα, για την προσπάθεια που έκανε και το χρόνο που αφιέρωσε στις δημοτικές υποθέσεις από την πρώτη μέρα που ως διοίκηση αναλάβαμε τα καθήκοντά μας.

Στο διάστημα αυτό είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί, υπό την καθοδήγησή μου, σημαντικά ζητήματα του Δήμου όσον αφορά τον τομέα ευθύνης του με σοβαρότητα.

Αναγνωρίζω ότι το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί

στο χώρο της Αυτοδιοίκησης σήμερα, σε σχέση με αυτό που υπήρχε το 2011, όταν αναλάβαμε ως νέα Διοίκηση τα καθήκοντά μας, είναι πολύ διαφορετικό.

Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο όχι μόνον για την Αυτοδιοίκηση και το δήμο μας, αλλά για την Πατρίδα μας. Όσοι λοιπόν επιθυμούν και στο μέλλον να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα κοινά και τις τοπικές υποθέσεις , θα πρέπει να αποδεχθούν τη νέα κατάσταση και να υποτάξουν τα «προσωπικά τους θέλω», στο κοινό συμφέρον.

Είμαι βέβαιος ότι ο Πέτρος Βλαχάκης θα είναι ένας από αυτούς που θα συνεχίσουν να υπηρετούν τον τόπο μας κι από την θέση του απλού δημοτικού συμβούλου, θα τηρήσει την ίδια υπεύθυνη και έντιμη στάση που επέδειξε ως αντιδήμαρχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραιτήθηκε, Βλαχάκης, Δήμαρχος,paraitithike, vlachakis, dimarchos