Παραμένει αρνητικός στα εργασιακά ο Φ. Κουβέλης

Αρνητικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος τη ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε σχέση με το πακέτο των εργασιακών μέτρων που συμφωνήθηκε με την τρόικα. Ο κ. Κουβέλης, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στο protothema.gr.,

χαρακτήρισε το νέο πακέτο για τα εργασιακά «βελτιωτικό» σε σχέση με το πακέτο που προτεινόταν από την Τρόικα έως εχτές το βράδυ.

Ο κ. Κουβέλης, είχε ενημερωθεί για τις νέες προτάσεις αναλυτικά από το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ που διαπραγματεύεται με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης κ. Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Ωστόσο, παρά τις βελτιώσεις, ο κ. Κουβέλης είπε πως δεν μπορεί να κάνει δεκτό ούτε το νέο πακέτο για τα εργασιακά και για αυτό εμμένει στην άποψή του να το καταψηφίσει.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το protothema.gr, στελέχη της ΔΗΜΑΡ επεσήμαναν πως αφενός, με αυτό το πακέτο θα υπάρξει κοινωνική κρίση και αφετέρου, πως βρίσκεται πέρα από το αξιακό σύστημα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Επίσης, τα ίδια στελέχη αναφέρονταν στο ενδεχόμενο κυβερνητικής κρίσης σε περίπτωση που το οικονομικό επιτελείο φέρει σε ένα άρθρο εργασιακά και δημοσιονομικά μέτρα.

H συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ βρίσκεται σε εξέλιξη… 

Keywords
Τυχαία Θέματα